• 201T002_header3.jpg
  • 201T002_header11.jpg

Vanaf 1 januari 2015is het werken met een robot verplicht. De ARBO- wet heeft dit verplicht gesteld om de gezondheid van de werknemers te waarborgen. De aanschaf van een Lomar Robot is een behoorlijke investering, en het werken met een Robot vraagt heel andere vaardigheden.

MvdS Cementdekvloeren is zijn tijd vooruit. U kunt mij inhuren voor een klus met robot.

 

Inhuren van mijn kennis met de Robot heeft als voordeel:

  • Ik lever met Robot een perfect resultaat
  • Ik weet precies wat de Robot kan
  • Ik heb de kennis direct van de fabrikant
  • U hoeft niet te investeren in een Robot

 

Inhuren met robot

Waarom zelf een robot aanschaffen?


Lomar robotLomar Robot

In 2013 hoorde ik van de nieuwe wet en heb daarop direct contact gezocht met de fabrikant van de robotten. Ik heb mijn vakantie besteed aan het bezoeken van de fabriek in Italië. Met de fabrikant heb ik gesproken over de voordelen maar ook over de nadelen van het werken met een Robot. We hebben kennis uitgewisseld en op basis daarvan heb ik een Lomar Robot aangeschaft.

 

Tijd vooruit

MvdS Cementdekvloeren is de eerste specialist in cementdekvloeren die in het bezit is van een Lomar Robot. Deze machine brengt de cementdekvloer exact op hoogte met behulp van een laser. De Lomar Robot zorgt voor een perfect vlakke cementdekvloer. Dit is belangrijk voor een strakke vloerafwerkingen met bv tegels, parket of natuursteen.

 

 

Kennis delen

Wilt u weten wat de voor- en nadelen van de Lomar Robot zijn? Wilt u uw personeel de juiste kennis meegeven over het werken met een robot? U kunt mij, met mijn Lomar Robot, en mijn kennis inhuren om kennis met u te delen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Waarom het wiel zelf uitvinden?

©2020 Martien van der Stappen Cementdekvloeren
Webdesign & CMS powered by Webdesign & CMS powered by Jansen Internetservice

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd