• 201T002_header3.jpg

Over Martien van der Stappen

Martien van der StappenMartien van der Stappen, dat ben ik. Ik wil uw vloer egaliseren als specialist in het aanbrengen van cementdekvloeren. Een cementdekvloer is een afwerklaag van minimaal 2 cm die aangebracht wordt om een ruwe ongelijke vloer glad te strijken. Ik onderscheid mij met MvdS Cementdekvloeren door:

  • Communicatie
  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Ervaring
  • Afspraak is afspraak

 

No nonsens

Ik ben en ik werk no nonsens. Ik adviseer naar eer en geweten en ik lever wat ik heb beloofd. Ik zorg graag voor een heldere communicatie vooraf zodat er geen losse eindjes zijn en iedereen tevreden is bij aflevering.

 

Ervaring

Ik geef u graag advies over de manier waarop uw cementdekvloer het best aangebracht kan worden. Ik werk al meer dan 25 jaar als zelfstandige en maak in alle ruimtes een strakke cementdekvloer. Ik ben al zoveel verschillende situaties tegengekomen dat u kunt rekenen op een goed advies.

 

Kwaliteit

Garantie NOA AfbouwU wilt er zeker van zijn dat ik lever wat u vraagt. Ik heb een netwerk van specialisten die mij adviseren of helpen. Afhankelijk van de opdracht kom ik alleen of neem ik specialisten mee. Ik werk met een geautomatiseerd silosysteem waardoor ik een hoge en constante kwaliteit van de specie kan garanderen. De gewenste hoogte van de vloer wordt uitgezet met een laser en wordt machinaal gevlinderd. Kwaliteit gegarandeerd!

 

Geen afval

Het geautomatiseerd silosysteem heeft veel voordelen. Het systeem is ruimtebesparend en produceert geen afval zoals lege cementzakken en overtollig zand.

 

Werkgebied

Ik woon in Geldrop en mijn werkgebied is voornamelijk in de regio Noord-Brabant en Limburg. Hebt u een cementdekvloer nodig, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Vraag altijd advies aan een specialist

©2020 Martien van der Stappen Cementdekvloeren
Webdesign & CMS powered by Webdesign & CMS powered by Jansen Internetservice

Our website is protected by DMC Firewall!